CHP Arifiye İlçe Başkanlığı, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Arifiye İlçe Başkanlığı'na ilçenin sorunlarını görüşmek ve gelecek süreçte birlikteliği güçlendirmek için ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Arifiye ilçe binasında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı ve Arifiye Belediye Meclis Üyesi hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette CHP heyetini, İYİ Parti Arifiye İlçe Başkanı Özcan Turgut ve yöneticileri karşıladı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ulaşım sorunu, otopark sorunu gibi ilçenin bütün sorunları değerlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar, "Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Bir yerde demokrasinin var olabilmesi için orada siyasi partilerin, farklı görüşlerin, farklı ses ve renklerin olması gerekir. Arifiye ilçemize şöyle baktığınızda yelpazesinin geniş olduğunu görürsünüz, farklı renk farklı mezhep farklı etnik köken işte tüm bunlar bizim zenginliğimizdir. Bizler demokrasinin farklı seslerle birlikte ortak aklı esas alarak başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Arifiyemizin iyi hizmetlere ulaşabilmesi için çalmadık kapı bırakmayacağız çünkü bizler Arifiyemize gönülden bağlıyız birlikte sorunları çözeceğiz." dedi. 

İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan Turgut ise ziyaret için memnuniyetini dile getirdi.