Geçtiğimiz günlerde Adapazarı'ndaki evine silahlı saldırı gerçekleştirilen Eski AK Parti Sakarya Milletvekili olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yazılı açıklama yaptı.

Üstün, olayın sonuna kadar takipçisi olacağını belirtirken, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti.

Üstün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"8 Aralık 2020 tarihinde Ankara'da bulunduğum sırada, Sakarya'daki ikametgahıma silahlı bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

"DAVAMIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Olayı gerçekleştiren şüpheli S.A. emniyet güçlerimizin çabaları ve yargının kararıyla 9 Aralık 2020 tarihinde tutuklanmıştır. Hanemize saldıan, toplumun huzurunu bozan, geçmişi sabıkalı ve sırada infazı olan tetikçinin hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı alması için davamızın kararlılıkla takipçisi olacağız.

"DURUŞUMUZDAN BİR MİLİM GERİLETEMEZLER"
Şimdi sıra tetikçinin eline o silahı iliştirenlerde olacaktır. Bu konuda da ısrarlı takibimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ülkemizi ve yaşadığımız şehirleri çetelere teslim etmemeye kararlıyız. Hukuk dışı güçler ve karanlık eylemleri bizi duruşumuzdan bir milim geriletemez. 

"TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM"
Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve dayanışma içerisinde bulunan yol arkadaşlarıma, dostlarıma, uzak-yakın arkabalarıma, sevgili komşularıma, siyasi partilerin genel başkan ve yöneticilerine, kamu görevlilerine, emniyet ve yargu mensuplarına teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. 

Saygılarımla..."