Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Başkan Ali Babacan'ın dün ilimize yaptığı ziyaretle ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan, “Genel Başkanımız Ali Babacan ilk olarak Pazartesi akşamı TV264'te canlı yayına çıkarak gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Dün de Akyazı'da esnaf ve vatandaşlarımızla buluştu. Akyazı İlçe Başkanlığımızın 1. Olağan Genel Kurulu'na katılan Genel Başkanımız Ali Babacan ile birlikte Sapanca'da bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdik. 

Akyazı'daki ziyaretlerindeki vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Ali Babacan'a olan teveccühü gerekse kongremizdeki coşku bize büyük bir güç vermiştir ve teşkilatlarımız için moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Sakaryalılar Genel Başkanımıza gösterdikleri teveccüh ve söylemleriyle ilk seçimde siyasi tabloyu değiştirmeye kararlı olduklarını göstermişlerdir. Ziyaretlerimizde kıymetli esnafımızın adeta ikram yarışına girmesi Sakaryalının misafirperverliğinin de en güzel örneğini teşkil etmiştir. 

Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımız Genel Başkanımız Ali Babacan'dan iktidar temsilcileri gibi kendilerini sadece seçim zamanında değil her zaman hatırlamalarını istemiştir. Biz de onlara Allah can sağlığı verdiği müddetçe kapı kapı dolaşıp halkımızın sesi olmayı sürdüreceğimizi söyledik. Biz milletini unutan zihniyetin ezberini bozuyoruz, bozmaya da devam edeceğiz. Genel Başkanımızla birlikte Sapanca'ya da geçerek bir dizi ziyaretler yaptık. Sapanca'da genel başkanıımıza ve partimize gösterilen yoğun ilgi de omuzlarımızdaki sorumluluğun her geçen gün damla damla büyüdüğünün göstergesidir Kendisi ilimizden ayrılırken tüm Sakaryalılara selamlarını iletmemizi istedi ve onlara, “Sakaryalının içi rahat olsun. Artık Sakarya'nın DEVA'sı var, ülkemizin DEVA'sı var. Biz buradayız” dedi. Biz de kıymetli Sakaryalılara en kalbi şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.