İnsan hayatının en heyecanlı ve hareketli zamanının gençlik olduğunu belirten Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin:” Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir. Bu nedenle gençler geleceğin ihtiyaçlarına göre yetiştirilmelidir. Böyle büyük bir enerji potansiyeli çok iyi değerlendirmelidir.” dedi.

GENÇLİĞİN ÖNÜNDEKİ PROBLEMLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Ülkemizin diğer ülkelere nazaran gençlik nüfusunun daha iyi bir noktada olduğunu vurgulayan Zengin:” Ülkemiz maalesef bünyesinde yeterince var olan genç nüfusun enerji ve hareketliliğinden tam manasıyla faydalanamamaktadır. Çünkü başta Sakarya ve ülkemiz gençliğinin önünde hem ekonomik alanda hem de sosyal alanda adeta çığ gibi büyüyen dertleri vardır. Başta ekonomik ve sosyal problemlerini aşamamış gençlerimiz tüm meselelerde sorumluluk almaktan kaçınır hale gelmiştir. Ekonomik sıkıntıların yanında bir de gençliğimiz sosyal ve manevi sıkıntılarla da karşı karşıyadır. Maalesef bu sıkıntılardan dolayı hem Sakarya’mız özelinde hem de ülkemiz genelinde hayatının baharında intihar yolunu seçmiş bir çok gencimiz oldu. “dedi

HER GENÇ BİR UMUTTUR

Gençliğin yarınlara kaygı ile değil umut ve güven ile bakması için iktidarıyla muhalefeti ile herkese ayrı ayrı sorumluklar düşmekte olduğunu belirterek açıklamalarını nihayete erdiren Zengin:” Her genç bir umuttur. İnsanlığın derdini kendi derdiymiş gibi hisseden ve bu yolda gönlünü vakfeden nesiller, ülkelerini bir adım ileriye taşıyacaktır. Milli Görüşçüler olarak Ülkemizin en kıymetli hazinesi olan gençlerimizin yarınlara kaygıyla değil; umut, güven ve inançla bakması için gayret ediyor; Sakarya’mızın ve ülkemizin gençlerinin bayramını kutluyor. Gençlerin daha etkin olduğu bir dünyanın kurulmasını temenni ediyorum.” dedi.