Sakarya’nın DEVA’sı Hazır

DEVA Partisi, Geyve ve Pamukova 1. Olağan Kongrelerini Genel Başkan Yardımcı Aysun Hatipoğlu, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karlıtekin, Bölge Koordinatörü Metin Gürcan ve İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile İl Yöneticileri diğer İlçe Başkanları ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

Çaresiz değiliz, bu yönetimi hak etmiyoruz

Geyve İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karlıtekin şunları söyledi; DEVA Partisi olarak kurulduğumuz günden beri durmadan yorulmadan teşkilatlanmaya damla damla Türkiye’ye yayılmaya devam ediyoruz. Bu güzel ilçemiz Geyve’de de bugün DEVA damlasını toprağa bırakıyoruz, sizin alın terinizle yoğrulan bu topraklarda hak ettiğiniz adaleti, özgürlüğü, emeğinizin karşılığı olan kazancı alabilmeniz için adil, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bankalar bazı medya patronlarının değil tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylümüzün, esnafımızın, sanayicimizin hizmetinde olacak. Belli dar bir çevrenin değil 85 milyonun kazandığı bir Türkiye olacak.

Kongrede konuşan DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “Sakarya’da tüm ilçelerde teşkilatlanmamızı tamamladık, artık kongre süreçlerimizin de sonuna geliyoruz ve bundan sonra hepimiz sahaya inip tüm vatandaşlarımızla temas kurup parti politikalarımızı, hedeflerini ve yol haritasını anlatacağız” dedi.

Kongresi sonrası genel merkez üyeleri, il teşkilatı ve ilçe teşkilatı Geyve’de pazaryeri ziyareti yaparak esnafla bir araya geldiler. Esnafın ilgisi ve güzel dilekleri ile karşılanan partililer Geyve’nin DEVA Partisini bağrına bastığını söyledi.

DEVA kadroları bu ülkeyi hızlıca bu krizden kurtarır

Pamukova İlçe Kongresi’nde konuşan DEVA Partisi Trakya ve Marmara Bölge Koordinatörü Metin Gürcan şunları söyledi; Bugün ülkenin tek adam yönetiminde geldiği nokta ortadadır, her gün yağan zamlar kötü yönetim ve tek bir kişinin aldığı kararların sonucudur. Biz doğru insanların bir araya geldiği kocaman bir ekibiz, ve bu ekip inanın bu ülkeyi girdiği bu karanlık tünelden hızlıca çıkaracaktır. Genel Başkanımız Ali Babacan daha önce yine doğru ekiple bunları başarmış olmanın rahatlığı içinde bize bunun imkansız olmadığını gösteriyor.

Pamukova’da görev alan partilileri tebrik eden İl Başkanı Erdoğan, “Geçen yıl Temmuz ayı itibariyle başladığımız teşkilatlanma çalışmalarında artık sona yaklaşıyoruz ve Sakarya için DEVA olacak kadrolarla başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.