İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır İYİ Parti'nin seçimden seçime değil sürekli halkın yanında olduğunu belirterek,  Önümüzde yakın bir seçim yok ama bizler İYi Parti ailesi olarak yine sizlerin yanındayız.''dedi.

''Tüm sorunları biliyoruz''
Geyve'de  vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve  Yönetim Kurulu esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden İl Başkanı Kılıçaslan, İYİ Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneklerini devam ettireceklerini dile getirdi. Türkiye'de yaşananlar ve bugün itibariyle ülkenin geldiği aşamaları verdiği örneklerle anlatan Ümit Dikbayır: “Bugün itibariyle ülkedeki ve özellikle çiftçimizin, esnafımızın tüm sorunlarını biliyoruz. İYİ Parti olarak esnafın nabzını ölçmeye geldik; durum nedir, ne durumdadır diye. Ancak nabız yavaşlamış hatta durmak üzere.''diye ifade etti.

Yatırımlar ve sorunlar
Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise ilçelere yapılan yatırımları değerlendierek: ''Esnafımızla yapılan yatırımlar ve sorunları hakkında konuştuk. Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Projelerimizin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor. Bu ziyaretlerimiz gerek ilçelerde olsun gerekse mahallelerde devam edecektir" dedi.