İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve  İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kocaali Demiraçma mahallesi ve Alandere mahallelerinde selden zarar gören aileleri ve esnafı ziyaret etti. Vekil Dikbayır ve Başkan Kılıçaslan sel mağdurlarına “Derdinize derman olmak için buradayız" dedi.

Hafta sonu yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için çalışmaları yerinde inceleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan sel mağdurlarını ziyaret etti. Selden etkilenen ailelere ve esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten Vekil Dikbayır ve Başkan Kılıçaslan, "Çektiğiniz acıyı içimizde hissediyoruz. Derdinize derman olmak için buradayız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: ''Bir yılda alınan yağışın beşte birini bir günde alıyorsanız bu afettir. Bu afet kimilerinin canını daha çok yakıyor kimi daha uzakta kalıyor. Bu afet bütün derelerin taşmasına yol açtı. 'Napalım, afet oldu' diyecek durum yok. Tam tersine madem afet var bize düşen sorumluluk daha fazla büyüyor. Sizin sorunlarınıza sahip çıkmak bizim asli vazifemiz. Biz sadece sorumluluğumuzun gereğini yapmak istiyoruz. Bunun için buradayız" diye konuştu.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya nehrine giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Emirhan Henden'in  ailesini de ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dilediler.