İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İlçe başkanı Fatih Çakmak geçtiğimiz günlerde babası Ahmet Soykan’ı toprağa veren Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı makamında ziyaret ederek taziyelerini sundu. 

Geçtiğimiz günlerde babası Ahmet Soykan’ı korona nedeniyle toprağa veren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a taziye ziyaretleri sürüyor.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İlçe başkanı Fatih Çakmak ilçeye gelerek Başkan Soykan’ı makamında ziyaret ederek taziyelerini sunarak başsağlığı diledi.  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı,  Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu’ya taziye ziyaretinde bulundu. 

Babası Alaattin Işıksu’yu kaybeden Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu, taziye için gelen misafirlerini kabul etmeye devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Başkan Işıksu’yu evinin bahçesinde ziyaret ederek, taziyelerini sundular. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Işıksu’ya başsağlığı dilerken, Başkan Işıksu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.