Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes, “İlçe Başkanı İrfan Metin, İl Teşkilat Başkanı Fatih Küçük, İlçe Teşkilat Başkanı Bekir Ünal ile birlikte Pamukova ilçe yönetim listesini Valiliğe teslim ettik. Çok şükür hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İrfan Metin başkanımız, Pamukova’ya Gelecek Partisi’nin ışığında değer katacaktır.

“SÖZÜMÜZE GELİYORLAR”
Partimize ülkemizin dört bir yanında büyük bir teveccüh var. Aynı heyecanı Sakaryamızda da görmekteyiz. Ülkemizde kronikleşmiş sorunların çözümünde adres Gelecek Partisi’dir. Kendilerinden başka alternatif yok diyenler, her geçen gün partimizin çözüm önerilerine yavaş yavaş geldiklerine hep birlikte şahit olmaktayız. Bugün resmileşen Pamukova teşkilatı Pamukova’nın içinden, halkın dertlerini bilen ve dert edinen yiğit bir teşkilat kadrosudur. Büyük Gelecek Partisi ailesine katacakları kalite ve heyecandan dolayı çok teşekkür ediyorum. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

“BORÇ VE KREDİ”
Bir yandan yüksek enflasyon, işsizlik ve geçim sıkıntısı vatandaşlarımızı kara kara düşündürürken, diğer yandan halkı zor zamanda daha da borçlandırma üzerine yürütülen ekonomi modeli elinde her türlü imkan olmasına rağmen mevcut koalisyon hükümetinin siyaset üretemediğinin en belirgin göstergesidir. Borç vermeyi müjde veya lütuf gibi sunmak, halkımızla adeta dalga geçmektir” dedi. Başkan Serbes açıklamasının ardından Pamukova İlçe Başkanı İrfan Metin ve ekip arkadaşlarına üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

PAMUKOVA YÖNETİM LİSTESİ
İrfan Metin, Bekir Ünal, Özcan Sevinç, Özlem Çengel, Selçuk Şerbetçi, Sevinç Özer, Hüseyin Muslu, Önder Çengel, H. Celal Aydınalp, Fikret Sakar, İlhan Özden, Mehmet Akkuş, Hilmi Cömert, Yusuf Araz, Hakan Aksoy