İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı, saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri ''Söz sende Adapazarı” projesi kapsamında eski Garajlar ve Güneşler bölgesinde vatandaşların sorunlarını dinlediler. 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dokumacı, ''Hemşehrilerimizin yanında olmaya, onları dinlemeye ve dinlediklerimizi dillendirip, sesleri olmaya devam ediyoruz. “Söz Sende Adapazarı” projemiz kapsamında, ilçemizin çeşitli noktalarına ziyaretler yapıp, sorunları yerinde, muhataplarından dinliyoruz. Böylece şimdilik muhalefet partisi olarak vatandaşın hizmete ulaşmasına köprü oluyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz hemşehrilerimiz sürekli yanında olan, ulaşılabilir, sadece seçim öncesi değil her dönem sahada olan siyasetçileri özlemiş. Yine bağırışlar, çağrışlar, sloganlar üzerinden yapılan siyasetin yerine, hizmet siyasetine duyulan bir özlem var. İşte siyasi arenada uzun yıllardır unutulan bu kavramları İYİ Parti olarak geri getirmeye  çalışıyoruz. Çok şükür vatandaşlarımız da her şeyi görüyor ,memnuniyetlerini dile getiriyorlar'' diye ifade etti.

Dokumacı, ''Ziyaret ettiğimiz bu bölgede en önemli sorun her yerde olduğu gibi ilk önce ekonomi sonra unutulmuş olmak. Yine ziyaretimiz esnasında pandemi döneminde ekonomik destek alamadığını, çocuğunun sınavlarda ve mülakatta son derece başarılı olmasına rağmen, tanıdığı olmadığı için atanamadığını, belediyenin yeterli hizmet vermediğini dile getiren birçok hemşehrimiz olmuştur. Uzun lafın kısası Türkiye’de, Sakarya’da olduğu gibi Güneşlerde de güneş doğmasına çok az kalmıştır. Bu durumun farkında olarak çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz'' dedi.