İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve yönetim kurulu üyeleri, Yağcılar mahallesini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını yerinde inceledi.

Bilgi aldılar
Birçok sokağın yollarının bozuk olması nedeniyle, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yerinde inceleme yapmak için Yağcılar mahallesine giden İYİ Parti Adapazarı İlçe heyet,  mahalle muhtarı İbrahim Öner’i ziyaret edip, konu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası mahalleleri gezen İYİ Partililer vatandaşın sorunlarını dinledi.

''Adapazarı belediyesini göreve çağırıyoruz''
Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, ''Yağcılar mahallesindeki birçok yolun bozuk olması  nedeni ile vatandaşlarımızdan gelen şikayetler doğultusunda, ilgili sokakları ziyaret ettik. Gördüğümüz manzara gerçekten içler acısı. Özellikle inceleme yaptığımız, ''Gülhan Sk., Hayat Sk., Endamlı Sk. ve 1355 Bakır Sokağın  yolları neredeyse geçilemeyecek halde.Yürümekte zorlanan vatandaşların araçlarıda bu yollarda harap olmaktadır. Bu nedenle Adapazarı Belediyesini bu bölgedeki vatandaşların sorununu acilen çözmeye çağırıyoruz. Biz İYİ parti olarak milletin yanında olup ,sesleri olmaya devam edeceğiz.'' dedi.