İYİ Parti Akyazı İlçe kongresinde İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl İkinci Başkanı Gökhan Kaçar, Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve tüm ilçe başkanları kongrede hazır bulundu .

Genel Başkan Meral Akşener’in telgrafı okunurken Sakarya Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kongreye katılmadı. İYİParti Akyazı kongresine Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları düzeyinde katılım gösterdiler.

Kongrede konuşma yapan ilçe başkanı Kerem Durmuş, "2018 yılında kurucu başkan olarak göreve geldim. Bugün görevi Kerem arkadaşımıza teslim ediyorum.ben sadece başkanlığı bıraktım nefer olarak davama hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Kongrede konuşan İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan; "Akyazı İyi Parti bizim 14.kongremiz oldu,Arifiye ve Taraklı kongrelerimizi de tamamlayıp sonunda da il kongremizi gerçekleştirip yolumuza devam edeceğiz. Eski başkanımız Servet Top ve arkadaşlarına görevleri esnasında verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Akyazı ilçemizde Bayrağı teslim alan arkadaşımız Kerem Durmuş daha azimle çalışıp Bayrağı daha yükseklere taşıyacağına inancımız sonsuzdur" dedi.

SEÇİMLERE GEÇİLDİ

Yapılan seçimlerde Başkanı Kerem Durmuş Akyazı İyi Parti İlçe seçilirken Ayşen Aşar, Nermin Gül, Sevgi Badem, Kübra Uluköylü, Berrak Sezen, Fatih Çakmak, Ergün Koç, Nuri Cimşit, Cem Çalıkoğlu, Murat Aydın, Mustafa Demir, Erkan Eker, Mesut Çelik, Sayit Uluköylü, Önder Şimşir, Burhan Şeker, Emre Yümsel, İdris Çalış, Orhan Yılmaz, Soner Ulukan, Mehmet Yılmaz yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.