İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman ve Yönetimi Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Kadem Mumcu’yu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçaslan: ''Ziyaretimiz sırasında tevafuk ettiğimiz Harb-İş Sendikası Genel Sekreteri Yaşar Yavuz ile de sohbet etme imkânı bulduk. Misafirperverlikleri Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Kadem Mumcu’ya teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kılıçaslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman ile birlikte Dörtyol ve Çevre Sanayi Derneği Başkanı Ahmet Bayır ve Dörtyol sanayi esnafı Bahattin Kılınç ile bir araya geldi. Ziyaret sonrası esnafları gezen İYİ Parti heyeti, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi. Dörtyol ve Çevre Sanayi Derneği ziyareti sonrası Tabakhane Mahallesi Muhtarı Erol Şahin ve Bağlar Mahallesi Muhtarı Erol Şahin'i ziyaret eden Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirperverlikleri için teşekkür etti.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman ve Yöneticileri ile birlikte Erenler Ziraat Odası Başkanı Lütfü Akbıyık ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Çiftçilerin yıllardır çözüm bekleyen sıkıntılarını ve İYİ Parti’nin çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette kısa bir açıklama yapan Kılıçaslan: '' Misafirperverlikleri için Erenler Ziraat Odası Başkanı Lütfü Akbıyık ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizim tarafımız üreticiden, çiftçiden yana. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette bize iletilen sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız ve konunun takipçisi olacağız'' diye ifade etti.