HALK54.COM
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun Serdivan'da bulunan dükkanında kiracı olduğu belirtilen A.K. adlı kadının eşyalarını haczettirdiği iddia edilmiş, A.K.'nin ayrıca Sofuoğlu'nun adamı olduğu iddia edilen kişi tarafından darp edildiği ileri sürülmüştü. 

Kenan Sofuoğlu, basında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Darp edildiğini ve hacz edildiğini iddia eden A.K. isimli kadını tanımadığını belirten Sofuoğlu, 50 civarında kiracıları olduğunu ve bugüne kadar hiç kimse ile para için mahkemelik olmadıklarını aktararak, "1 yıldır 1 kuruş talep etmediğimiz kafe ve restoranlar varken sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür?" ifadelerini kullandı.

Sofuoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Çok kısa ve öz bir açıklama yapacağım. Hakkımda kendini dövdürdüğüm hacz ettirdiğimi iddia eden şahısı tanımıyorum. Tek bildiğim 60 yaş üstü annemin yaklaşık 1 buçuk yıl önce üzerine yürüyüp hakaretler ettiğini ve sabıkalı bir kadın olduğunu duymuştum. Bu olay sonrası avukatımız konuyu yargıya taşımış ve yargıdan çıkan karar uygulanmış. 50 civarında kiracımız var. Bugüne kadar hiç kimse ile para için mahkemelik olmadık. 1 yıldır 1 kuruş talep etmediğimiz kafe ve restoranlar varken sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür?" ifadelerine yer verdi.

Sofuoğlu ayrıca bir kiracılarının kendileri hakkında yazdığı bir yorumu da paylaştı. Yorum şu şekilde: