Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya'da ilçe kongrelerinde devam ediyor. 22 Ağustos'ta Arifiye ile başlayan kongreler, 6 Eylül'de Hendek ilçe kongresi ile son bulacak. MHP Sakarya’da önceki gün Arifiye ve Serdivan’da gerçekleştirilen kongre ilçe kongresi ile kongre sürecinin startı verilirken bugün de Adapazarı ve Erenler kongresi ile kongre süreci devam etti. Pandemi dönemi olmasına nazaran her iki ilçede de teşkilatların büyük bir katılımı ile yapılan kongrelerde pandemi kuralları dikkate alınarak ilçe kongreleri gerçekleştirildi. 

KONGREYE KATILIM 
Kongreye katılan isimler arasında MHP Grup Başkanvekili Sayın Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Sayın Ahmet Ziya Akar, önceki dönem milletvekili Sayın Zihni Açba, Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Soyhan Sofuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu Işıksu, Taraklı Belediye başkanı İbrahim Pilavcı, MHP eski İl başkanlarından, Ömer Alkan, Muharrem Bülbül, Celal Bayar Hasan Nomaler, Tayyip Kaba, Hamdi Kılıçarslan ve Yüksek Ayanoğlu ile Türkav Başkanı Sayın Recai CİRAN,Sayın İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun, eski İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, MHP İlçe Başkanları ve Adapazarı Belediyesi Meclis üyeleri katılım sağladı.

Adapazarı Kongresi sonucunda mevcut başkan Halil Hakan Oturak yeniden başkan seçilirken, Erenler’de mevcut İlçe Başkanı Ünal Canay kongreye tek aday olarak yeniden girdi. Canay’ın yeniden girdiği seçimde yeni yönetim kurulu oluştu. Delegelerin kararı ile MHP Erenler İlçe Başkanlığına Ünal Canay seçildi. 

BAŞARILAR DİLİYORUM 
Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Sakarya MHP Milletvekili Levent Bülbül, “Erenler İlçe Kongremiz hayırlı olsun. Seçilen İlçe Başkanımız Sayın Ünal Canay ile yeni Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MHP Erenler İlçe Başkanlığı'nın yönetim kurulu şu şekilde: