İl lokalinde gerçekleşen toplantıya Abidin Birinci başkanlık ederken, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün de toplantıya katılım sağladı. “Seçim öncesi ve sonrası hizmetler” konulu bir sunum yapan Güven Övün partililere doyurucu açıklamalarda bulunarak, “Ben siyasetçi değilim, siyasetin içinden gelmedim. Ama en güzel bir noktadan, yani siyasetin en ahlaklı şeklinin vücut bulmuş bir siyasi harekette Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi ile seçime girdim. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

İlçe Başkanı Abidin Birinci de açılış konuşmasında 2019 yılında yapılan faaliyetler ile ilgili parti çalışmalarını değerlendirdi. İlçelerinde yaşanan yerel sorunlara da değinen Birinci, “Marmara bölgemizin tek Saadet Partili Başkanı Güven Övün’ü onur konuğu olarak davet etmekten mutluyuz.” dedi.

İlçe divan toplantısında söz alan Belediye Başkanı Güven Övün, Pamukova’ya hizmet ederken, ne iller bankasından ne de başka bir kurumdan kredi almadıklarını söyledi. 31 Mart seçimlerinden bugüne çalışmalarını anlatan Güven Övün, bir önceki dönemden kalan borçların ödemelerini bitirmeye çalıştıklarını ve evde sağlık hizmetini aktif hale getirdiklerini, çok yakın zaman da Yaşlılara evinde bakım hizmeti vermeye başlayacaklarını söyledi. Mahalle sorunlarını yakından takip etmek için de, Watsapp hattı kurduklarını anlatan Saadetli Başkan Güven Övün, “İller Bakasından kredi almadık diye “hizmet edemezsin” dediler. Helalinden hizmetlerle halkımzın isteklerini yerine getireceğiz. Seçim kazanmak için değil, Halka hizmet için çalışacağız.” dedi.