Serbes, yaptığı açıklamada, Gelecek Partisinin kurulalı 10 ay olduğunu belirterek, bu kadar kısa bir zaman içerisinde büyük mesafe aldıklarını söyledi. Parti kurma fikri ortaya çıktığında bunlar parti kurumaz, parti kursalar bile adam bulup teşkilatlanamazlar’ şeklinde eleştiriler geldiğini hatırlatan Serbes, Böyle düşünenlerin bütün öngörüleri boşa çıktı. Bu gün Sakarya dahil 70 ilde , 400 ilçede örgütlenmiş durumdayız. Yurt genelinde il ve ilçe kongrelerimiz devam ediyor. Böyle bir zamanda korku duvarını yıkıp millet için yola çıkan bütün arkadaşlarımıza selam olsun.” dedi.

BAHÇELİ ‘YOKDİYORSA ERKEN SEÇİM VARDIR
Erken seçim tartışmaları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin yaptığı ‘erken seçim yokaçıklamasını değerlendiren Serbes, Sayın Bahçeli eğer erken seçim olmayacak demişse seçim mutlaka olacak demektir. 2001de de erken seçim yokdedi ve Ecevite hürmetini ifade etti. Kısa bir süre sonra ülke erken seçime gitti. 2018 Erdoğan ve Bahçeli milletin huzuruna çıkıp mayıs ayı gibi erken seçimden bahsetmek vatana ihanettirderken mayısta erken seçim kararı aldılar. Bizim görevimiz; onlar ne derse desin erken seçime hazır olmak. Bunun için çalışıyoruz.” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Pandemi sürecinin bütün zorluklarına rağmen, çalışmaların bütün hızıyla sürdüğünü kaydeden Serbes, Partimiz 1 Kasım 2020 tarihinde Ankarada büyük kongresini yapacak. Kongreden 6 ay sonrada 1 mayıs 2021den itibaren de bütün seçimlere girme hakkı kazanacak. Köklü çınar ağacının yaprağı oy pusulalarında yerini alacak inşallah. Bunu engelleyemeyecekler. Çünkü yola çıkarken de şimdide gücümüzü milletten aldık. Milletin çok şükür gönlüne girdik. Bütün haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri çekinmeden dile getirdik. Bu kadar kısa zamanda milletimizin mağdurun sesi olduk. Millette bizi bağrına bastı.” şeklinde konuştu.