MHP Serdivan İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanlığı arasında yaşanan üye polemiğinde Yaşar Kara'nın “Ya algı peşinde ya da üye olmak için her müracaat edeni MHP’den geldi sanıyor” ifadelerini kullanmasının ardından bir açıklama da İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Uçak ve partiye katılan Bahri Yüksel'den geldi.

Uçak yaptığı açıklamada, "Değerli Basın mensupları, MHP Serdivan İlçe Başkanı’nın partimizi algı operasyonu yapmakla suçlamasının ardından konunun muhatabı olan değerli üyemiz Sn. Bahri Yüksel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini önlemek adına durumun açığa kavuşturulması gereği doğmuştur. Hepinize saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

Bahri Yüksel ise, "Bu gün bazı yerel medya kuruluşlarında MHP Serdivan ilçe başkanının yaptığı açıklamaya istinaden bu açıklamayı yapma mecburiyetim hasıl olmuştur;  Yeniden Refah Partisi’ne üye olmadan önce  yapılan 4 seçimde MHP sandıklarını Serdivan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eşim ve kız kardeşim ile birlikte koruduk. O zaman inandığımız değerlere sahip çıktık ve kendimize göre ulvi bir vazife üstlendik. Ancak bugün MHP İlçe Başkanı’nın yaptığı açıklamadan ve gösterdiği tepkiden de açıkça görülüyor ki, partisi için emek vermiş, parti için kullanılan oyları namusu gibi korumuş emektarların, gönüldaşların onlar için hiçbir önemi yokmuş. Partili olmak demek illede yönetimde görev almak mıdır? Biz gönülden MHP’yi destekledik daha sonra inandığımız değerlere sahip çıkılmadığını gördüğümüzde de yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bugün bu olanlardan sonra İYİ Parti’ye üye olarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamış oldum. Ayrıca beni ve ailemi bir algı operasyonun parçası gibi göstermelerini de şiddetle reddediyor ve kınıyorum." ifadelerine yer verdi.