Başkan Hidayet Kaya, yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘30 Haziran Çarşamba günü Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu başta olmak üzere çevre illerin il başkanlarının da katılarak bizi onurlandırdıkları bir kongre gerçekleştirdik.

Genel Başkanımız şehrimize geldiğinde ilk olarak il binamızda teşkilatımızla kısa bir hasbihal ettikten sonra daha önce planlandığı üzere bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Basınımızın toplantıya gösterdiği ilgiye yürekten teşekkür ederiz. Özellikle ulusal medyanın iktidara ya da muhalefete göre konum aldığı ve ondan ya da bundan yana değil sadece milletten yana olan, iktidarında muhalefetinde doğrusuna doğru yanlışına yanlış diyen Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanımıza ambargo uyguladığı bu dönemde ilkeli gazetecilik anlayışıyla üzerlerine düşeni yaptıkları için teşekkür ederiz.

Basın toplantısının ardından Pamukova’da İlçe Başkanlığımızın yeni binasının açılışını gerçekleştirerek pazaryerinde milletimizle ve caddedeki esnafımızla hasbihal eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan akabinde kongremizi gerçekleştirdiğimiz Pamukova Kültür Merkezi’ne geçti. Burada da özellikle gençlerimiz tarafından coşkuyla karşılanan Genel Başkanımız, kongremiz boyunca heyecanın hiç azalmamasından, milletimize hizmet aşkıyla coşku içerisinde gerçekleşen kongremiz için Sakarya ve Pamukova halkına, teşkilatlarımıza özel olarak teşekkür etti. Pandemi sürecinin rehavetinin izinin dahi kalmadığını görmekten duyduğu memnuniyeti kişisel sosyal medya hesaplarından da tekraren ifade etti.

Milletimize hizmet yolunda yaşadığımız bu coşkulu gün için Genel Başkanımızı özlemle bağrına basan tüm Sakarya ve Pamukova halkına, görevlerini kusursuz yerine getiren Emniyet teşkilatımıza, her adımda Genel Başkanımızla birlikte olarak Sakarya’nın nitelikli habere ulaşması için çaba gösteren basın mensuplarımıza, gerek kongre öncesi gerek kongre esnasında maddi-manevi her türlü fedakarlığı gece-gündüz demeden canla-başla-aşkla yapan tüm teşkilat mensuplarımıza, Pamukova İlçe Başkanımız Murat Yıldırım ve yönetimine yürekten teşekkür ederim.