Lig'de haftayı A.Hopaspor karşısında puansız kapatan temsilcimiz Hendekspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 52 Orduspor FK ile bugün saat 15:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak.

TALİP TOPRAK ROTASYON YAPACAK

A.Hopaspor mağlubiyeti sonrası TV264'e açıklama yapan Hendekspor teknik direktörü Talip Toprak, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 52 Orduspor FK karşısına rotasyon yaparak genç oyuncularla çıkacağını söyledi.

DÜZCE'DE OYNANACAK VE A SPOR'DA YAYINLANACAK

Hendekspor - 52 Orduspor karşılaşması bugün saat 15:30'da Düzce 18 Temmuz Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele A Spor'da canlı yayınlanacak.

52 ORDUSPOR GRUBUNDA 2. SIRADA

TFF 3. Lig 2. Grup'ta iyi bir performansla lige giriş yapan 52 Orduspor FK takımı dört maçta aldığı on puanla grubunda ikinci sırada bulunuyor. Ligde oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken sahadan hiç mağlup ayrılmadı. Oynadığı karşılaşmalarda 7 kez gol sevinci yaşayan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 3 gol gördü. 52 Orduspor FK takımı, son hafta oynadığı karşılaşmada Kızılcabölükspor’u 2-1 mağlup etti. Mücadelede mor-beyazlıların ilk golünü Özgen Erdem atarken, ikinci golü ise Furkan Çetinkaya kendi ağlarına yolladı. 49 yaşındaki Cüneyt Tiryaki'nin çalıştırdığı mor-beyazlıların yaş ortalaması ise 26.

MAÇIN HAKEMİ

Karşılaşmada Ahmet Balkan görev yapacak. Balkan'ın yardımcılıklarını ise Turhan Akbaş ve Hasan Hüseyin Yazıcılar yaparken mücadelenin dördüncü hakem ise Berkay Bağış olacak.