Bülent Yaman

TFF 3 Lig Puan Tablosunda 15’nci sırada bulunan temsilcimiz Hendekspor Yönetimi lige verilen arada aksayan bölgelere transferler gerçekleştirerek neşter vurdu.

Atılan imzaların ardın antrenmanlara katılan futbolculardan İbrahim Ethem Sevinç, ilk açıklamasını Halk54'e yaptı.

Sağbek İbrahim Ethem Sevinç; "

Öncelikle bu camiaya beni kazandıran başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ederim. Hendekspor’da güzel bir ortam var. Aile ortamı var. İnşallah Hendekspor'u hakettiği yerlere getiririz. Hep beraber el birliği ile Ligin ikinci yarısına inşallah güzel bir başlangıç yaparız. Sezonu güzel bir sırada tamamlarız. Sakatlıksız güzel bir sezon olur. Takım arkadaşlarıma ve camiamıza Teşekkür ediyorum"dedi.

Yeni transferlerden Kıvanç Salihoğlu ise; "Hendekspor’a imza attığımız andan itibaren çok sıcak karşılandığımız bir ortam var. Yönetimiyle, futbolcusuyla, hocasıyla kaynaşmış bir aile içerisindeyiz. İnşallah bir an önce alt sıralardan kurtulup üst sıraları hedefliyor bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel günleri hep beraber göreceğiz" diye konuştu. 

Diğer yandan Bal Ligi Şampiyonluğunda forma giyen Emre Kılıç; "

Geçen sene şampiyonluk yaşadığım camiamdan ve formamadan uzak kaldım açıkçası bu formayı bende çok özledim. Formayı tekrar kavuşacağım için çok mutluyum. Önce Antalya,Alanya’da ardından Tesislerimizde çok verimli bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini de ilk karşılaşmamız olan Fatsa karşısında almayı planlıyoruz. İnşallah maç maç devam edip bu süreç de en iyi yere yükseleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.