Bal Ligi karşılaşmalarını binlerce taraftarı önünde oynayan Hendekspor, şampiyon olarak çıktığı 3.Lig karşılaşmalarında bu sayı oldukça düştü. Biletlerde fiyat indiriminin yanı sıra Şehit ve gazi yakınları ve bayanlara uygulanan ücretsiz olmasına rağmen Temsilcimiz Hendekspor
TFF 3.Lig karşılaşmalarına taraftarlar ilgi göstermedi.

Lige verilen aranın ardından Hendekspor Yönetimi ilk olarak Sakarya ve Hendek yerel basını ile bir araya gelerek kahvaltıda buluştu. Sakarya basını tarafından ilgi gören buluşmaya Hendek yerel basını ilgi göstermedi. Gerçekleşen buluşmanın ardından bir süre önce duyurusu yapılan Taraftar-Yönetim Buluşması bugun Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Taraftar - Yönetim Buluşmasında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Yöneticiler tam kadro katılırken Hendekspor tribün liderleri ve bazı taraftarlarda buluşmada yerini aldı.

Öte yandan gerçekleşen taraftar buluşması sonrası Hendekspor yönetimi, "Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, Kulüp Başkanımız Adil Karabulut ve Yönetimimiz, Hendekspor’umuzun 12.nci gücü olan taraftarımız ile Bayraktepe tesislerinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. 12. Güç olan taraftarımıza teşekkür ederiz."  ifedelerine yer verildi.