Sakaryaspor, Ligin 23'üncü haftasında deplasmanda Trakya temsilcisi Kırklarelispor ile deplasmanda karşılaşacak. Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle moral kazanan yeşil-siyahlılar, Kırklarelispor karşısında da galip gelerek bir seri başlatmak istiyor.

YEŞİL-BEYAZLILARIN GALİBİYETİ BULUNMUYOR
sakaryaspor ile Kırklarelispor bu karşılaşmaya dek 7 kez karşı karşıya geldiler. Sakaryspor rakibini 5 kez mağlup ederken, 2 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Rakibimiz Kırklarelispor'un ise Sakaryaspor'a karşı galibiyeti bulunmuyor. yeşil-siyahlılar en farklı galibiyetini 1981 senesinde 4-1'lik skorla alırken, bu sezonun ilk yarısında Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ise golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

SAKARYASPOR'DA EKSİK BULUNMUYOR
Temsilcimiz Sakaryaspor'da Kırklarelispor maçı öncesinden cezalı yada sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt Kırklareli'ye sadece genç oyuncular Fatih Tultak ve Azat Tarım'ı götürmedi. Sakaryaspor'un muhtemelen 11'i ise şu şekilde olması bekleniyor; Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Berkay Can Değirmencioğlu, Burak Öksüz, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Nuri Fatih Aydın, Muhammet Reis, Devrim Taşkaya, Abdulaziz Solmaz ve Berk İsmail Ünsal.

HAKEM KAYSERİ BÖLGESİNDEN
Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maçta düdük çalacak isim Kayseri Bölgesi'nden Özgür Reha Alıcı oldu. Maçta Özgür Reha Halıcı’nın yardımcıları Mehmet Pekmezci ve Rıdvan Çevik üstlenirken dördüncü hakem olarak Ali Yılmaz görev yapacak.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Pazar günü yurt genelinde etkili olması beklenen soğuk hava dalgası ve kar yağışı Kırklareli'nde bir hayli etkili olması bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre maç günü kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığının ise en düşük -3, en yüksek ise -1 derece olması bekleniyor. (spor264)