Sakarya Boksunun onuru, Türk Boksunun gururu Avrupa Boks Şampiyonu, Milli sporcu Ece Asude Ediz’e tebrik ziyaretleri başladı.

Katılmış olduğu her şampiyonadan madalyasız dönmeyen Milli gururumuz Ece Asude Ediz, Karadağ (Montenegro) yapılan Avrupa boks şampiyonasından da madalya ile döndü.

Şampiyona hakkında açıklama yapan şampiyonun hocası, Milli takım Boks Antrenörü Muhammet Ali Keskin, "Çok üzgünüz, iki raundunu üç iki aldığımız maçın, ilk raundunu beş sıfır verdiğimiz için maçı kaybettik,  Avrupa üçüncüsü olarak turnuvayı tamamladık. Biz den şampiyonluk bekleyen herkesten çok özür diliyoruz. Lakin biz daha yeni başladı." dedi.

Avrupa şampiyonasından sonra üç beş gün dinlenen Milli gururumuz ece, Hocası Efsane Antrenör Muhammet Ali Keskin ile yeni yeni şampiyonalar için çalışmalarına başladı.

Başarıdan başarıya koşan Milli Boksörümüz Ece’yi çalışma esnasında ziyaret eden, Sakarya Boks İl temsilcisi ve aynı zamanda İş insanı olan Necdet Güroğlu, Şampiyonu ilk ödüllendirenlerden oldu. Milli gururumuz Ece Asude Ediz’i Altın lira ile ödüllendiren Boks İl Temsilcisi Güroğlu, "Bu naçizane ödülümüzü kabul ettiğinden dolayı canı gönülden teşekkür eder,  başarılarının devamını dilerim." dedi