TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde  Sakaryaspor ile Mamak FK Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kırşehir deplasmanından galibiyetle dönen yeşil-siyahlılar evinde oynayacağı maçtan da galibiyetle ayrıldı.

STAD: Yeni Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Harun Toplar, Ömer Karakaya, İsmail Ertunç, Tolga Sancak

İLK 11'LER 

Sakaryaspor:  Oğuz Çalışkan,  Abdulaziz Solmaz, Muhammet Reis, Devrim Taşkaya, Ali Özgün,  Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Burak Öksüz, Özkan Taştemur, Çağrı Ortakaya, Berkay Can Değirmencioğlu
Teknik Direktör: Murat Balaban

Mamak FK: Yiğit Kafkasyalı,  Abdullah Çelik, Hüseyin İriç, Enes Kubat,  Özkan Toprak, Görkem Can Güner, Burak Evren,  Hasan Genç,  Yavuz Alemdar, Salih Sefercik,  Alperen Özşahin
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk.90+ Karşılaşmada 4 dakika daha ilave süre eklendi.

Dk.87: Muhammet Reis oyundan çıkıyor Oğuzhan Kayar yerine dahil olan isim.

Dk.85: Kontra atakla gole bir kez daha yaklaştık. Mamak defansını eksik yakaladı. Abdülaziz'in pası Mehmet'e istediği gibi olmadı.

Dk.84: Caner Koca'nın vuruşunda bir kez daha gole yaklaştık. Caner'in şutu kalenin sağından auta çıktı.

Dk.79: Sakaryaspor'da Mehmet Boztepe'nin arka direğe ortasında Hakan'ın vuruşu istediği gibi değil.

Dk.77: Sakaryaspor'da iki oyuncu değişikliği daha. Berk ve Mehmet giriyor, Ali ve Devrim oyundan çıkıyor.

Dk.70: Sakaryaspor'da Çağrı oyundan çıkıyor yerine giren isim Caner Koca.

Dk.64: Mamak FK'da Rıdvan Bingöl'ün şutu kalenin üstünden az farkla auta çıkıyor.

Dk.60: Sakaryaspor bu dakikalar oyunun kontrolünü ele aldı.

Dk.54: GOOOOOOOOOOOLL! Sakaryaspor'da oyuna ikinci yarı dahil olan Canberk kazandığımız taçı hızlı kullandı. Önünde boış bir alan olan Devrim topu iyi taşıdı ve düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkarttı...3-1

Dk.48: Kontra atakla rakip kaleye iyi geldik. Ali Özgün uzun mesafede taşıdığı pozisyonda arka direkte olan Abdülaziz'e pasını aktarmak istedi ama Mamak defansı araya girdi.

Dk.46: Karşılaşmanın ikinci yarısına Sakaryaspor başladı. 

Dk.45: MAÇIN İLK YARISI SONA ERDİ: 2-1

Dk.45+2: GOOOOOOL! Sakaryaspor Ali Özgün ile bir kez daha öne geçti! Ceza sahası içerisine yapılan ortada Ali'nin vuruşu defansada çarparak filelere gitti. 2-1

Dk.43: İnanılmaz bir karambol! Sakaryaspor üst üste pozisyonlarla rakip kalede golü aradı. Sırasıyla Muhammet, Ali ve Çağrı'nın ceza sahası içerisindeki şutlarını Mamak defansı uzaklaştırdı.

Dk.36: GOOOOOL! Muhammet Reis ile öne geçiyoruz. Sakaryaspor'da ceza sahası dışında düzgün bir vuruş yapan Muhammet Reis maça eşitliği getiriyor.

Dk.32: Sakaryaspor'da Azad Filiz uzak bir noktadan şansını denedi. Azad'ın vuruşu kalenin sağından auta çıktı.

Dk.26: Sakaryaspor bu dakikalarda baskısını arttırıyor. Muhammet Reis'in yerden şutunda top kalecide kaldı.

Dk.22: Sakaryaspor'da Çağrı Ortakaya uzak bir noktadan vuruşunu yaptı. Top kalenin üstünden auta çıktı.

Dk.20: Sakaryaspor bu dakikalarda rakip kalede baskı kuruyor. Son olarak kullanılan köşe vuruşunda Muhammet Reis'in ortasında Burak topa vuramadı.

Dk.17: Sağ kanattan Hakan Aslantaş'ın ortasında Ali Özgün topa istediği gibi vuramadı.

Dk.9: Muhammet Reis ile tehlikeli bir noktadan frikik kullandık. Reis'in şutunu kaleci Yiğit Kafkasyalı rahat bir şekilde kontrol etti.

Dk.5: Mamak FK deplasmanda 1-0 öne geçti. Yavuz Alemdar'ın içeri ortasında arka direkte müsait durumda olan Hasan Genç topu filelere gönderiyor. 0-1

Dk.3: Sakaryaspor maça hızlı başladı. Azad'ın pasında ceza sahasına iyi giren Abdülaziz'in şutu kalenin üstünden auta çıktı. Ali Özgün'de bu pozisyonda müsait durumdaydı.

Dk.1: Maça konuk ekip Mamak FK başladı.