//Nurettin Eryılmaz//

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun 75 yaşındaki babası, emekli öğretmen Alaettin Işıksu, dün geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baba Işıksu için Yorgalar Mezarlığında cenaze töreni gerçekleşti.

Yorgalar Mezarlığı yanında bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü bahçesinde baba Alaettin Işıksu'yu son yolculuğuna uğurlamak için gerçekleşen cenaze törenine ilçe belediye başkanları ve çok sayıda bürokratlar katıldı. 

Baba Alaettin Işıksu'nun cenaze namazını İl Müftüsü Hasan Başiş kıldırdı. Kılınan cenaze ve cemaatten alınan helalliğin ardından merhum Alaettin Işıksu'nun cenazesi omuzlanarak Arifiye Merkez Mezarlığı'na defnedilmek üzere cenaze aracına taşındı.

Baba Alaettin Işıksu'nun cenazesi, Arifiye Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yorgalar Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve yönetimi, ilçe belediye başkanları, siyasiler ile Işıksu ailesi ve yakınları katıldı.

Halk54.com ailesi olarak merhum Alaettin Işıksu'ya Allah'tan rahmet, Başkan Mutlu Işıksu başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına bağsağlığı dileriz.