Sakarya’da uzun yıllar bir çok hizmete imza atan Sakarya Valisi Erdinç Büyükakalın’ın oğlu olan iş insanı Zeki Büyükakalın test yayını sonrasında hizmete giren sitemizi ziyaret eden konuklarımız arasında yerini aldı. Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz ile Genel Yönetmen Hüseyin Cumalı ile bir süre sohbet eden Büyükakalın medyayı uzun yakından takip ettiğini anımsattı.

Her dönemde olduğu gibi içinde bulunduğumuz zaman diliminde de medyaya büyük görevler düştüğünü anımsatan Büyükakalın, “Bu anlamda usta kalemlere, halka doğru haber iletecek basın mensuplarına, ilkeli, cesur, objektif medyaya büyük görev düşüyor. Bu nedenle usta kalemlerin buluştuğu halk54.com’un yayın hayatına girmesini çok önemsiyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya’da bir çok hizmet ve projeye imza atan Sakarya eski Valisi Erdinç Büyükakalın’ın eserlerine atıfta bulunan Nurettin Eryılmaz ise, “ Toyota-SA Fabrikası yapılırken dönemin valisi Erdinç Büyükakalın ilimize bir hastane yapılması için gerekli girişimlerde bulundu. Sonuç itibariyle Totota-Sa Acil Yardım Hastanesi’ni ilimize kazandırdı. Yine 1. OSB’nin yapılmasından valimiz Büyükakalın’ın destek ve çabalarını unutmadık” dedi.

Görev bölümü bittikten sonra Sakarya’ya yerleşen ve günümüzde Serdivan’da torun büyüten Vali Büyükakalın ve hizmetlerini unutmadığını belirten Gazeteci Eryılmaz, “Dolası ile Sakarya için Vali Büyükakalın’ın büyük hizmetleri oldu. Ziyaretiniz sırasında Vali beyin hizmetlerini anmamak olmaz. Ayrıca sitemize verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.