Tes-iş Adapazarı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan serebral palsi hastası Elif Salt ‘’Duygulara Bir Yolculuk’’ adlı şiir kitabının yayınlanmasının ardından okulunda İmza Günü düzenledi. İmza günü nedeniyle oldukça mutlu ve heyecanlı görünen Elif yaptığı açıklamada; Ben Elif salt 17 yaşındayım.  Şiiri 14 yaşından beri yazıyorum bir gün şiirlerimle kitap çıkaracağıma emindim ama daha çok ilerleyen yaşlarda bir şekilde çıkacağını düşünüyordum kısmet bugünler içinmiş dedi.

Şair öğrenci Elif Salt, bir hayalini gerçekleştirdiğini vurgulayarak; kitabın yayınlanmasında emeği geçen kendisine destek olan ailesine, İl Milli Eğitim Müdürüne, yayınevine, Okul Müdürüne ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Tes-iş Adapazarı Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kıyak’da Elif’in heyecanına ortak olduklarını belirterek öğrencilerinin başarıları ile kendilerinin de mutlu olduklarını ifade etti.

11. sınıf öğrencisi Elif Salt’ın İmza gününde öğretmenleri ve arkadaşları Duygulara Bir Yolculuk şiir kitabını satın alarak imzalattılar.