Son günlerde Sakarya’da olduğu gibi Akyazı’da da artışını gösteren Koronavirüs vakaları hızla artmaya devam ediyor. Geçen haftaya göre iyileşme olsa da hala en çok vakanın olduğu 3'ncü ilçe olan Akyazı'da bu hafta 447 kişi daha koronavirüse yakalandı. Bugün Akyazı’da iki kişi daha Koronavirüs nedeniyle yaşamanı yitirdi.

50 YAŞINDAKİ ESNAF YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Akyazı’da yıllardır esnaflık yapan ve geçtiğimiz günlerde Koronavirüse yakalanan Kahraman Ocak, Kocaeli’de bulunan bir hastanede tedavisine devam ediliyordu.

Tedavisi devam eden Kahraman Ocak’ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Ocak bugün öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte süt fabrikası yanı aile mezarlığında toprağa verildi.

Kahraman Ocak’ın oğlu babasının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Uzun yıllardır İlçede esnaflık yapan Ocak’ı sevenleri de yalnız bırakmadı.

TEDAVİ GÖRÜYORDU
Bir diğer Koronavirüs kurbanı da Ömercikler mahallesinde ikamet eden Ali Reşat Akkuş oldu. Akkuş geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve Akyazı Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Akkuş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Akkuş'un cenazesi bugün 10.30’da evinde alınan helalliğin ardından Covid tedbirleri içerisinde kılınan cenaze namazının ardından Kabakulak Mahallesi aile mezarlığına defnedildi.

Öte yandan İlçe genelindeki Korona virüs vakalarının artışları nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesinde yoğunluğun olduğu gelen bilgiler arasında.