AYDA 69,90’A İNTERNET
Sakarya’nın en büyük sorunlarından biri şüphesiz internet altyapısı. Altyapı sorunu yaşayan çok sayıda kullanıcı, evlerinde internet kullanamayacağını düşünse de Sakarya’da internetsiz altyapının adresi Myfi, Air Fiber teknolojisi ile kullanıcılara özel çözümler sunuyor. Binanızda altyapı yoksa bile Myfi ekipleri özel teknolojileri ile interneti size uygun fiyatta, taahhütsüz ve limitsiz olarak ulaştırıyor. Üstelik ayda sadece 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla da yüzünü güldürüyor. Myfi’nin internet çözümleri sadece Air Fiber ile sınırlı değil. Myfi’de herkese ve her sektöre göre internet paketleri mevcut.

TÜM ÇÖZÜMLER MYFİ’DE
Kısa süre önce ADSL ve VDSL internet hizmeti de sunmaya başlayan Sakarya’nın interneti Myfi, ayda sadece 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla internetinizi ADSL kalitesine taşıyor. Myfi ayrıca yüksek hızlı hiper internet VDSL hizmetini de kullanıcılarına uygun fiyatta, taahhütsüz ve limitsiz olarak sunuyor. Myfi’nin internet çözümleri arasında Uydu İnterneti ile noktadan noktaya ve simetrik internet paketleri de bulunuyor. Yani Sakarya’da internete ait ne ihtiyaç varsa, Myfi tek çatı altında yüksek kalite prensibi ile müşterilerine hizmet veriyor.

ALTYAPI SORUNUNU ORTADAN KALDIRDIK
Myfi’nin Sakarya’da internet sorununu ortadan kaldırdığını ve yeni nesil paketlerle de uygun fiyata interneti evlere taşıdığını ifade eden Myfi Networks Kurucusu İbrahim Arabul, “Myfi olarak Sakarya’da internetsiz ev kalmasın diye, tüm internet çözümlerini bir çatı altında topladık. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına dönük özel çözümler üretmek de dahil uygun fiyata limitsiz ve taahhütsüz internet veriyoruz. Myfi kullanan hemşerilerimizin taahhüt derdi olmadığı gibi fatura kabusları olmuyor. Her ay ön ödemeli paketleri diledikleri zaman yükleyip kullanım sağlıyorlar. Sakarya’da özellikle öğrenciler ve tatil beldelerinde dönemsel internet ihtiyacı olan kullanıcılarımız bu sistemimizden oldukça memnun” dedi.

SAKARYA’NIN İNTERNET MARKASI MYFİ
Yeni dönemde ADSL, VDSL, Uydu İnterneti, Noktadan Noktaya İnternet ve Simetrik İnternet Paketlerini de ürünlerinin arasına koyduklarının altını çizen Arabul, “Myfi olarak Sakarya’da internet hizmetini en uygun fiyata ve en kaliteli şekilde sunmak misyonuna sahibiz. Amacımız Sakaryamızın interneti limitsiz, sınırsız ve uygun fiyatta kullanması. Bu açıdan da paket fiyatlarımıza pandemi de zam yapmadık. Üstelik paket fiyatlarımızı da son derece makul ve ekonomik bir seviyede tutma prensibini ilk başından beri hiç terk etmedik. Sakarya’nın interneti Myfi ile, herkesin internet ihtiyacına özel çözümler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

NASIL MYFİ’Lİ OLABİLİRİM
AKK’siz ve altapısız internet imkanı sunan Myfi, ADSL, VDSL ve Uydu İnterneti ile şirketlere yüksek upload çözümleri, simetrik internet paketleri ve Metro Ethernet hizmetleri veriyor. Myfi ayrıca kullanıcılarına belli bir kotayı aştıklarında internetin kesilmesi gibi seçenekler sunmuyor ve özgür internet sağlıyor. Sakarya’da altyapısız internetin adresi Myfi’de ayda 65 TL’den başlayan fiyatlarla Sabit ücret ve  taahhütsüz abone olmak için 0850 500 0850 numaralı telefondan ve www.myfi.com.tr adresinden bilgi almak mümkün.