Adatıp Sağlık Grubu’na bağlı olarak Sakarya’da faaliyet gösteren Özel Adatıp Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum hekimi Op. Dr. Sümeyra Vural gece polikliniği yapmaya başlıyor. Hafta içi beş gün, saat 18:00 – 23.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Op. Dr. Sümeyra Vural özellikle;

Normal ve sezaryen doğum İkili-üçlü test Şeker tarama testi Ense kalınlığı ölçümü Çoğul gebelikler Gebelik öncesi çiftlere danışmanlık Dış Gebelik Yüksek Riskli Gebelikler (Maternal Fetal Tıp) Menstruel (Adet Düzeni) Bozukluklar, şiddetli ve kronik kasık ağrıları Tümör, Myom ve Kistler İltihabi hastalıklar Ürojinekolojik şikayetler (idrar kaçırma, sık idrara çıkma vb.) Menopoz ve Osteoporoz Cinsel yolla bulaşan hastalıklar Pap Smear, mamogrofi ve diğer erken tanı testleri Aile planlaması ve danışmanlık konularında uzmanlaşmıştır.

Özel Adatıp Hastanesi Yönetimi tarafından, özellikle çalışan kadınlar ve aileleri düşünülerek açılan Kadın Hastalıkları ve Doğum gece polikliniği haricinde, 0 – 14 yaş grubundaki çocukların muayene, tetkik ve takibinin yapıldığı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları gece polikliniği de hizmet vermektedir.