// Nurettin Eryılmaz //

Beraberinde İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve partililerle birlikte Serdivan Halk Pazarı’na gelen Genel Başkan Yardımcısı Dikbayır pazarcı esnafıyla bir süre sohbet etti. Kara kışın kendisini gösterdiği şu günlerde sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili esnaftan bilgi alan Dikbayır, vatandaşlarla da sohbet etti.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Dikbayır, “ Bir tek Sakarya’da değil. Ülke genelinde pazarları geziyoruz. Bütün teşkilatlarımız geziyor. Fiyatlara bakıyoruz. Esnafla sohbet ediyoruz. Halkımızın sorun ve dileklerini dinliyoruz. Ülke genelinde yaptığımız gezilerde görüyoruz ki halkın geçim derdi büyük” dedi.

Esnafın malı tezgahlarda kaldığını, pazara gelen vatandaşın file küçülttüğünün altını çizen Dikbayır, “Mutfakta yangın var. Hükümet bunu görmezden gelse de mutfakta bir yangın var. Bu yangın her geçen gün büyüyor. Ekonomideki dar boğaz halkın alım gücünü düşürdükçe halk pazarlarındaki alım gücü daha da düşecektir. İYİ Parti olarak halkımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.