Zeynep Şişe / Tuba Karaçalı

17 Ağustos 1999 Marmara depremi sonrası Sakarya’yı terk etmiyorum, Sakarya’yı çok seviyorum sloganı ile hayata tutunan yeniden devletiyle milletiyle Sakarya iş insanıyla STK’larıyla basın kuruluşlarıyla Sakarya nasıl ayağa kalktı!

Sakarya Radyo, Televizyon ve İnternet yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman ile Yenigün Gazetesi Yayın Yönetmeni ve Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Müjdat Çetin, HALK54 mikrofonuna deprem sonrası şehirde yaşananlar ve şehrin kurum kuruluşlarla devletle nasıl ayağa kalktığını anlattılar.

HALK54 konuyla ilgili Adapazarı sokaklarında vatandaşlara da mikrofon uzattı. HALK54 mikrofonuna konuşan vatandaşlar, yaşadıkları acılara rağmen yeniden şehir olarak birey olarak ayağa kalktıklarını, Marmara depreminin ardından yaşadıklarını, yakınlarını kaybettiklerini duygu dolu anlarla anlattılar. 

Halk54.com Sakarya ve Türkiye gündemini sokakta vatandaşlara sorarak şehrin nabzını tutuyor. Sokak röportajları Sakarya’da ilgi ile izleniyor. Halk54.com olarak deprem sonrası nasıl ayağa kalktık? Röportajın tüm ayrıntılarını videodan izleyebilirsiniz.