HALK54 WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan bir vatandaş, İnönü Mahallesi 69 Sokak'ta uzun yıllardır çözülemeyen yol sorununa dikkat çekerek yetkililere çağrıda bulundu.

SASKİ, İstiklal Mahallesi’nin yağmur suyu altyapısını güçlendiriyor
SASKİ, İstiklal Mahallesi’nin yağmur suyu altyapısını güçlendiriyor
İçeriği Görüntüle

"25 YILDIR YOL BEKLİYORUZ"

Mahalle sakini, yaklaşık 25 yıldır aynı sorunun devam ettiğini belirterek, otoban yan yolunda bulunan 69 Sokak'ın asfaltlanmasını beklediklerini ifade etti. Vatandaş, bugüne kadar görev yapan belediye başkanlarının çeşitli dönemlerde yolun yapılacağı yönünde söz verdiğini ancak herhangi bir çalışma gerçekleştirilmediğini iddia etti.

"SEÇİM DÖNEMİNDE ASFALT SÖZÜ VERİLDİ"

İhbarda bulunan vatandaş, son yerel seçimler öncesinde de asfalt sözü verildiğini öne sürerek, verilen taahhütlerin yerine getirilmediğini belirtti. Mahalle sakinlerinin yıllardır aynı mağduriyeti yaşadığını dile getiren vatandaş, yetkililerin bölgedeki soruna kalıcı çözüm üretmesini istedi.

"YAĞMUR YAĞINCA YOL KULLANILAMAZ HALE GELİYOR"

Bozuk ve dar olan yolun özellikle yağışlı havalarda büyük sorun oluşturduğunu belirten vatandaş, yağmur nedeniyle oluşan su birikintileri ve sel sularının yolu tahrip ettiğini ifade etti. Mahalle sakinleri, ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirterek yolun bir an önce asfaltlanmasını talep etti.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

HALK54 WhatsApp İhbar Hattı üzerinden seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri, yıllardır bekledikleri yol sorununun çözüme kavuşturulmasını ve verilen asfalt sözlerinin yerine getirilmesini istediklerini ifade etti.