HÜSEYİN CUMALI'NIN HABERİ

4 YIL ÖNCE ADAY OLMUŞTU
SATSO 2022-2026 seçiminde iş insanı Talip Kuriş, meslek komitesinden seçime girdi ve komite seçimini kazandı. Kuriş, 1 hafta sonra yapılan SATSO Yönetim Kurulu Başkan adayı oldu. Ancak 4 yıl önce Akgün Altuğ kazandı ve Kuriş kaybetti.

HATALARDAN DERS ALDILAR!
Tam 4 yıl önceki bu acı yenilgi sonrasında Kuriş ve kurmayları seçim stratejindeki hataları, yapılan yanlışları aylarca, hatta yıllarca masaya yatırdı. Ve 2026-2030 seçimleri geldi çattı. Bir önceki dönem ki seçimlerden yıllarca hatalardan ders çıkarmış Kuriş ve A Takımı kendilerince artık hazırdı. Yeni seçim stratejisiyle sahaya fena basıyorlardı.

Fiyatıyla dudak uçuklatan traktör çiftçilerin ilgi odağı oldu
Fiyatıyla dudak uçuklatan traktör çiftçilerin ilgi odağı oldu
İçeriği Görüntüle

DAHA KOMİTEDE KAYBETTİ
Ve önceki gün meslek komite seçimleri oldu. Ama Kuriş ve A Takımı kadar iş dünyasını da şok eden bir gelişme yaşandı. Kuriş 21. Meslek Komitesi’nde seçilemedi. Oysa Kuriş, meslek komitesinden seçilip 4 yıl önce olduğu gibi yine SATSO Yönetim Kurulu Başkan adayı olacaktı. Peki ne oldu! Kuriş, bırak yönetim kurulu adaylığını, daha komite seçimlerinde kaybetti.

SORU ŞU: BU NASIL STRATEJİ!
Peki ama 4 yıl önceki hatalardan ders alınarak hazırlanan yeni seçim stratejisi, saha çalışmalarına ne oldu! Bu nasıl planlama, bu nasıl tam saha press! Kim 4 yıl önceki hatalardan ders alarak ve hangi kritere göre strateji hazırladı da bu yıl bırakın SATSO Yönetim Kurulu Başkan adaylığını daha 21. Meslek Komitesi’nden çıkamadınız.

Whatsapp Image 2026 10 21 At 00.02.17