Olay, 2 Kasım Pazar günü Adapazarı ilçesinde bulunan bir inşaat firmasında meydana geldi. Tarım, sanayi, inşaat ve lojistik sektörlerinde kullanılan ve değeri 5 milyonun üzerinde olan iş makinesi, kimliği belirsiz kişilerce firmanın bahçesinden çalındı.

İŞ MAKİNESİNİ TIR'A YÜKLEYİP GÖTÜRMÜŞLER
O anlara ait güvenlik kamerası görüntülerinde, bir şahsın yağmurluk giyerek kendini gizlemeye çalıştığı ve iş makinesini sürerek demir kapıyı açıp uzaklaştığı görüldü.

DÜZCE'YE GÖTÜRDÜKLERİ İŞ MAKİNESİNİ ORMANDA SAKLAMIŞLAR
Durumun fark edilmesiyle harekete geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda, çalınan iş makinesinin bir tıra yüklenerek il dışına çıkarıldığı belirlendi.

ESKİ ÇALIŞAN ÇALMIŞ!
Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin B.Ç. (31) ve A.E. (29) olduğu tespit edildi. Şüphelilerden birinin, iş makinesinin çalındığı firmada eski çalışan olduğu öğrenildi.
YAKALANDILAR
Polis ekipleri, Düzce’de düzenledikleri operasyonla iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan iş makinesi ise Düzce’de ormanlık alanda bulundu.
İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

            
                            



