Adapazarı ilçesinde yaşayan Durmaz ailesinin 6 yaşındaki kızları Tülin Ebrar Durmaz’dan acı haber geldi.

6 yaşındaki Ebrar, kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık bir ay önce ameliyat olmuştu.

Ameliyatın ardından hastanede yoğun tedavi süreci devam eden küçük Ebrar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Tülin Ebrar Durmaz’ın vefat haberi ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Op. Dr. Gökhan Kızılçay bilgilendiriyor: Ağır valiz taşımak ve uzun yolculuklar omurga sağlığını etkileyebilir
Op. Dr. Gökhan Kızılçay bilgilendiriyor: Ağır valiz taşımak ve uzun yolculuklar omurga sağlığını etkileyebilir
İçeriği Görüntüle

Tülin Ebrar Durmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Adapazarı Sakarya Mahallesi’nde bulunan İhsaniye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Adapazarı Emirsultan-2 Mezarlığı’nda toprağa verilecek.