Nisan ayında Anahtar Parti Karasu Kurucu İlçe Başkanı olarak göreve getirilen Eser Kurtuluş’un ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından kısa bir süre boş kalan ilçe başkanlığı koltuğuna atama yapıldı. Partinin yeni ilçe başkanı Özbey oldu.

İlçe Başkanlığı görevini Eser Kurtuluş’tan devralan Birol Özbey’e ve ekibine başarılar dileyen Yazıcı, bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla Kurtuluş’a teşekkür etti.

Vekil Ali İnci, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile Hendek’te alım noktasını ziyaret etti
Vekil Ali İnci, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile Hendek’te alım noktasını ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Hakan Yazıcı, “Karasu İlçe Başkanlığı görevini bugüne kadar sürdüren Sayın Eser Kurtuluş’a partimize ve teşkilatımıza vermiş olduğu emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karasu İlçe Başkanlığında yeni dönemin başladığını belirten Yazıcı, görevi devralan Birol Özbey’in başkanlığında ilçe teşkilatının çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Yazıcı, “İlçe Başkanlığı görevini devralan Sayın Birol Özbey’e ve birlikte görev yapacağı kıymetli ekibine başarılar diliyorum. Yeni dönemin Karasu teşkilatımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yazıcı, açıklamasını, “Anahtar Parti olarak teşkilatlarımız arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendirerek, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Görevi devreden ve devralan başkanlarımıza emekleri ve sorumluluk anlayışları için teşekkür ediyorum.” sözleriyle tamamladı.