Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin gelişimi ve geleceği için atılan her bir adımın ilerleyişini yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Alemdar, bu kapsamda SASKİ Genel Müdürü Seyit Sakallıoğlu ve genel müdür yardımcıları ile sabahın erken saatlerinde kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Sakarya’nın tüm noktalarında devam eden yatırımların son durumuna ilişkin bilgiler aldı.

İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon altyapısı ile alternatif kaynaklarla su kaynaklarının korunmasının önemine değinen Başkan Alemdar, “Şehrimizin altyapısı için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimizde ciddi bir altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde hem kayıp kaçak oranını minimum seviyelere çekecek hem de su kaynaklarımızı koruma altına alacağız” dedi.

Bu şikayet Karasu için geldi: "Yıllardır bu eziyeti çekiyoruz"
Bu şikayet Karasu için geldi: "Yıllardır bu eziyeti çekiyoruz"
İçeriği Görüntüle

Altyapı yatırımlarının su kaynaklarının korunması noktasında tarihi nitelikte olduğuna dikkat çeken Başkan Alemdar, “Sadece su kaynaklarımız değil, doğamızı da arıtma tesisleri ve kanalizasyon altyapısı ile koruma altına alıyoruz. Akyazı’da başlattığımız 100 kilometrelik altyapı yatırımının ardından gerek Ballıkaya Barajı gerekse Sapanca’nın altyapısı ve kolektör hattı ile çalışmalarımıza ivme kazandırmış olacağız. Hamdolsun geçtiğimiz yıla göre çok daha iyi bir konumdayız. Özellikle kuzey bölgemizde şu ana kadar güzel bir dönem geçiriyoruz. İnşallah daha da iyi olacağız. Şehrimiz su yönetimini sürdürülebilir, en verimli hale taşıma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

B1726828 D779 41A5 Aaee 2067B8Fa8E567828893A 662E 4Aee Bd04 Bd55A5300B80235E7Ec9 9F74 4296 99Ed C6A28A348B609F4B57Cf 287C 4656 8Fe8 60Df486Da450