Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan’da başlattığı ilçe ziyaretlerine Söğütlü’de devam etti.

Önce Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret eden, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Alemdar, adım adım tüm şehri gezdiği Ramazan turunda Söğütlü halkıyla kucaklaştı.

Alemdar’a Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Suat Dirhemci ve hazirun eşlik etti.

Alemdar, Soğucak’ta gençlerin sporla yetişip büyümesi için futbol, basketbol, voleybol sahasını hizmete açtıklarını anlatırken Söğütlü’nün sosyal yaşamına yeni bir enerji getirecek Ritim Park’ta incelemelerde bulundu.

Projede çalışmaların bittiğini ve kabul aşamasından sonra hizmete alınacağını kaydeden Alemdar, “İlçemize yeni bir buluşma alanı ekliyoruz” vurgusu yaptı.

Sakarya’nın parlayan yıldızı Söğütlü’yü gelecek için hazırladıklarını ifade eden Alemdar, yaz aylarında Söğütlü kırsalı için önemli bir geçiş noktası olan Kızılcaali, Tokmaklıdere, Fındıklı, Levent, Sıraköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda ve Rüstemler’de 14 kilometrelik ulaşım güzergâhını yenilediklerini söyledi.

Başkan Alemdar, “Ramazan’ın bereketini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimize kattığı gücü tüm ilçelerimizde hemşehrilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Hemşerilerimizin içtenliği, samimiyeti bizim gönül köprülerimizi daha da güçlendirdi. Biz her zaman olduğu gibi yine sahadayız, vatandaşımızın yanındayız. İnşallah ilçemizi ve şehrimizi daha güzel günlere birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Alemdar, “13 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiğimiz Söğütlü’ye yeni bir sosyal yaşam alanı katıyoruz. Ritim Park ile birlikte ilçemize yeni bir buluşma alanı eklemiş olacağız. Parkımızda çalışmalar tamamlanmış olup geçici kabul aşamasına geldik. Son rötuşlar ile hemşerimizin hizmetine sunacağız. Soğucak mahallesinde ise gençlerimizin modern ortamda sportif faaliyetlerini yürütecekleri futbol, basketbol ve voleybol sahasını kullanıma sunduk. Söğütlü için projelerimizi geliştiriyor, Söğütlü’yü geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Ritim Park’ta davullar, ksilofonlar ve rüzgâr çanları gibi sesli ve görsel dokulara hitap eden ritmik enstrümanlarla çocuklar, müziği deneyimleyerek ritim duygularını geliştirecek.

Geyve'de Kadir gecesi coşkusu
Geyve'de Kadir gecesi coşkusu
İçeriği Görüntüle

Da300E1F 4801 41Fc A1F9 D2Ef74D68D5FE4688E3E Dfff 4C0B 9C1D A6Fce65Edef37684F838 2Fdf 4A27 B57C 374681B6896F71D8Ebcc Ce17 48Ea 8292 0E7724Af7Ed7988Dfdd3 754A 4A3A Ad7A 6Bf6Cc3Bde9F36D300Fc 7227 4A7E A7D0 1093D64348B652Eb1908 627F 42D5 B77D F05Bd041B6614D599B77 388C 415E 8731 7Bd77Ddbef82