Düğün konvoyunda akıl almaz görüntü Düğün konvoyunda akıl almaz görüntü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Artvin Sanayi’nde sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Günün erken saatlerinde Artvin Sanayi’ne gelen Başkan Alemdar, Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bayır ve yönetiminin yanı sıra sanayi esnafıyla çay ve simit eşliğinde sohbet etti.

Sanayinin dönüşümü başta olmak üzere esnafların sorularını yanıtlayan, taleplerini dinleyen Başkan Alemdar, dirençli, sosyal, yeşil bir şehrin inşası için gayret sarf ettiklerini ifade ederek sanayi dönüşümü için istişare ve ortak akıl vurgusu yaptı.

Nazik davetleri, sıcak karşılamaları için sanayi esnafına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Yusuf Alemdar, “Sanayilerimiz geçiş güzergâhında olması dolayısıyla her geçen gün talep artıyor, büyüyor. Bu büyüme beraberinde bazı ihtiyaçları getiriyor. Ulaşım başta olmak üzer farklı alanlarda talepler artıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sanayiye gelen vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde hizmet almaları, esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunması için sanayi sitelerinin dönüşümüyle ilgili bir hazırlık yapıyoruz. Projemizi netleştirdikten sonra esnafımızla bir araya gelip istişare edeceğiz” dedi.

Hiçbir çalışma ve projede yaptık, oldu anlayışıyla hareket etmediklerini ifade eden Başkan Alemdar, “Sanayilerimizdeki sorunları esnafımız biliyor, planlamalarımızı yaparken ve hayata geçirirken de esnafımızla hareket edeceğiz. Burada en önemli husus birlikte hareket edebilme kabiliyetimizdir. Eğer bu birlikteliği sağlayıp ortak akılla hareket edersek sanayimizle ilgili dönüşümü hep birlikte başarmış oluruz. Bu vesileyle Oda Başkanımız Ahmet Bayır’a ve siz değerli esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim hep birlikte hayırlı işler yapmayı nasip eylesin” diye konuştu.

124124-2247457-254745-125235-86346-9