Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara Caddesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlar ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette bölge esnafının talep ve önerileri dinlenirken sıcak sohbetler de dikkat çekti.
Ziyaret kapsamında Ankara Caddesi’nde faaliyet gösteren Koşar Av Balıkçılık Spor Malzemeleri LTE ŞT Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Koşar da Başkan Alemdar’ı ağırladı. Başkan Alemdar, Sefa Koşar ile bir süre görüşerek Ankara Caddesi esnafının durumu, bölgedeki ticari hareketlilik ve esnafın beklentileri üzerine sohbet etti.
Ziyaret sırasında Ankara Caddesi esnafları da buluşmada yer aldı. Esnafla iç içe gerçekleşen programda karşılıklı fikir alışverişleri yapılırken, Başkan Alemdar’ın esnafın sorunlarına ve beklentilerine gösterdiği yakın ilgi memnuniyetle karşılandı.
Samimi sohbetlerin yaşandığı buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Ankara Caddesi esnafı Başkan Alemdar’ın gerçekleştirdiği ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu ifade etti. Esnaflar, yüreklere dokunan ve gönül alan bu tür ziyaretlerin devam etmesini temenni etti.







