SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’un ilk haftasında KCT 1461 Trabzon FK’ya konuk olan Sakaryaspor, zorlu mücadeleden 3-2 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı. Yeşil-siyahlılara galibiyeti getiren golleri Kerim Frei, İlhan Depe ve Yalçın Kılınç kaydetti.
ZENGİN’DEN TAKIMA VE TARAFTARA TEBRİK
Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Başkanı Enes Zengin, sezonun ilk maçında gösterdikleri mücadele nedeniyle futbolcuları tebrik etti.
Deplasmanda takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Zengin, “Bugün Trabzon deplasmanında sahadan 3 puanla ayrıldık. Sezonun ilk maçında ortaya koyduğu mücadeleden dolayı takımımızı ve bizleri deplasmanda yalnız bırakmayan büyük Sakaryaspor taraftarını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ÖNEMLİ BİR MORAL OLDU”
Sezona galibiyetle başlamanın önemine dikkat çeken Zengin, alınan 3 puanın takım için önemli bir moral ve motivasyon sağladığını belirtti. Zengin, “Bu galibiyet, sezonun geri kalanı için bizlere önemli bir moral ve motivasyon oldu” dedi.
TARAFTARA TRİBÜN ÇAĞRISI
Sakaryaspor Başkanı Enes Zengin, açıklamasının devamında yeşil-siyahlı taraftarları gelecek hafta Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya davet etti.
Zengin, “Haftaya Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız karşılaşmada tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında, tribünlerde görmek istiyorum. Bu büyük camianın gücünü hep birlikte bir kez daha gösterelim” ifadelerini kullandı.




