Sakarya Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattı çalışmaları kapsamında çarşı istikameti yönünü geçici süre araç trafiğine kapattığı Adapazarı Farabi Caddesi’nde çalışmalara devam edecek.

Akyazı'da 19 Mayıs kutlaması sönük geçti Akyazı'da 19 Mayıs kutlaması sönük geçti

Çalışmalar kapsamında 20 Mayıs Salı ile 23 Mayıs Cuma günleri arasında 09.30 ile 16.00 saatleri arasında güzergâh araç trafiğine kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Metrobüs hattı projesi kapsamında 18-19 Mayıs tarihleri arasında geçici olarak araç trafiğine kapattığımız Adapazarı Farabi Caddesi’nde yol çalışmalarımız devam edecektir. Çalışmalar kapsamında güzergahın Donanma Sokak Kavşağı ile Şeker Hilal Cami arasındaki çarşı istikameti yönü 20 Mayıs Salı ile 23 Mayıs Cuma günleri arasında 09.30 ile 16.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacaktır. Araç sürücülerimizin alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica ederiz” denildi.