Sakarya'nın en işlek noktalarından biri olan Adapazarı Çark Caddesi, geçtiğimiz günlerde bunaltıcı sıcaklar nedeniyle adeta ıssız bir hale gelmişti.
30 Temmuz günü öğle saatlerinde HALK54 objektiflerine yansıyan görüntülerde, normalde yoğun kalabalığıyla bilinen cadde, sıcakların etkisiyle boşalmış ve sakin bir görünüm almıştı. Vatandaşlar, dışarı çıkmak yerine sıcak havadan korunmak amacıyla evlerinde kalmayı tercih etmişti.
Bugün hava sıcaklığının bir nebze düşmesi ve gökyüzünün bulutlanmasıyla birlikte cadde eski kalabalığına kavuştu. Rüzgarın da etkisiyle serinleyen hava, vatandaşları dışarı çıkmaya teşvik etti. Bugün çekilen ve HALK54 objektiflerine yansıyan fotoğraflarda caddede yoğun bir kalabalık olduğu görüldü.