Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan Proje okul kapsamına alınan Yenikent Anadolu İmam-Hatip Lisesi, önümüzdeki yıl öğrencilerini bu program dahilinde kayıt alacak.

Yeni eğitim öğretim yılında okula sınavla 60 öğrenci, sınavsız olarak adrese dayalı yerleştirme sistemiyle de 136 öğrenci alınacak.

Yenikent Anadolu İmam Hatip lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Ekrem Güneş; “Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim görmek isteyip bunun yanında fen ve sosyal bilimlere ilgi duyan öğrencilerin de ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine destek vermek, rasyonel ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek için özverili bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bununla birlikte donanımlı, özgüvenleri yüksek, milli, manevi ve medeniyet değerlerinin farkında topluma yararlı birer birey olarak yetişmelerine ve onların yükseköğrenime hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla seçkin öğretmen kadromuzla tüm imkanlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor, okulumuzun eğitim camiamıza ve Sakaryamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.