Çam Güven Tazeledi
Engelliler ve Yardımlaşma Derneğinin 13. Olağan Genel Kurulu, üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurulun ardından yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Aslı Çam yeniden göreve getirildi.
Üçüncü kez dernek başkanlığına seçilen Çam, kendisine gösterilen güven nedeniyle dernek üyelerine teşekkür etti.
“Engellilerimiz İçin En Güzel Çalışmaları Yapacağız”
Yeni dönemde de engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmaya ve sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamaya yönelik çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.
Dernek üyelerine teşekkür eden Aslı Çam, yeni dönemde de engelli bireylerin ve ailelerinin yanında olacaklarını ifade ederek, “Bize yeniden güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de engellilerimiz için en güzel çalışmaları yapmak için gayret göstereceğiz.” dedi.
Çam, dayanışma ve iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, daha fazla engelli bireye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.



