HALK54.COM/Emre ÇATAL
Ülke genelinde koronavirüs vaka sayıları endişe verici sayılara ulaşırken, Sakarya'da da vakalar tedbirsizlik yüzünden artmaya devam ediyor.

AKYAZI DEVLET HASTANESİ'NDE 5 PERSONEL KORONAYA YAKALANDI
Son olarak Akyazı'da vaka sayılarında patlama yaşandı. Akyazı Devlet Hastanesi'nde 1'i doktor, 3'ü hemşire olmak üzere 5 personel, belirtiler üzerine Kovid-19 testi yaptırdı. Yapılan test sonucunda doktor, hemşire ve personellerin
Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bunun üzerine doktor, hemşire ve personeller karantinaya alındı.

AKYAZI BELEDİYESİ'NDE KORONA ŞOKU
Akyazı Belediyesi'nde de koronavirüs şoku yaşandı. Belediyede görevli 2 zabıta ve 1 memurun belirtileri göstermesi üzerine yaptırdıkları Kovid-19 testi pozitif çıktı. Koronaya yakalanan 2 zabıta görevlisinin evlerinde karantinaya alındıkları öğrenilirken, belediyede görevli memur ise Akyazı Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

KORONA PATLAMASI HARİTAYA YANSIDI
Öte yandan Akyazı'da yaşanan korona patlaması, haritaya da yansıdı. Koronavirüs haritasına göre, ilçe merkezi başta olmak üzere Dokurcun, Pazarköy, Taşburun, Gebeş, Hasanbey, Kuzuluk, Küçücek, Ormanköy, Ballıkaya, Taşağıl, Durmuşlar'da kırmızı alanla işaretli riskli yerler olduğu görüldü. Yine kırsalda pek çok mahalle de vakalar bulunması dikkat çekti.