Serdivan Beşköprü Mahallesi 3168 No'lu sokakta bulunan bir Apartmanda yaşayan apartman sakinleri son günlerde oldukça huzursuz günler geçiriyor.

Akşam saatlerinde eşi ve 3 yaşındaki kızı ile birlikte apartmanın zemin katında bulunan asansöre binerek birinci kattaki evlerine gitmek isteyen aile asansör çıkışı gördükleri yılan karşısında şok yaşadı.

Apartmanın girişinden başlayarak merdivenden çıkarak birinci kata kadar gelen yılan, asansörün önünde mola verdi. Asansörden çıkmak üzereyken yılanı gören aile büyük korkuya kapıldı. 3 yaşındaki kızın çok korkması üzerine baba Emre İ. aileyi asansör ile tekrar aşağıya indirdi.

Yılanı öldüren baba Emre İ. ailesini eve çıkardı. Emre İ. durumu hemen apartmanın whatsapp grubuna attı. Yılanın apartmana gelerek birinci kata kadar çıkıp evlerinin önlerinde durması apartmanda huzursuzluk yarattı.

Günlerdir Serdivan Belediyesi'ne çağrıda bulunduklarını anlatan Emre İ. otların çok uzaması konusunda herhangi bir adım atılmadığını söyledi. Otların temizlenmesi konusunda her yere şikayet ettiklerini ama bir sonuç alamadıklarını söyleyen Emre İ., yaşadıkları bu olayın şokunu hala atlatamadıklarını ifade etti.