TV 264 ekranlarında gazeteci Zafer Tokuş, Hakan Turhan ve Hüseyin Cumalı gündemi değerlendirdiği “gazeteciler soruyor” isimli tartışma programında yine birbirinden ilginç konular ve gündem ele alındı.

Programın sonlarına doğru Sakaryaspor’un Play-Off’a kalması gündem oldu. Sıkıntılı bir süreç sonrasında Sakaryaspor’un Play-Off’a kaldığına dikkat çeken gazeteciler Başkan Cevat Ekşi ve ekibini tebrik etti. Sakaryaspor Başkanlığı’na oynayan iş insanı Uğur Akkuş’un eğer takıma yardım etmek istiyorsa şimdi tam zamanı olduğunu belirten Cumalı, “O gün bu gün, gelsin takıma yardım etsin. Hatta önce Başkan Cevat Ekşi’den randevu alsın. Sonra tebrik etsin. Sonra da takıma Play-Off öncesinde maddi yardımda bulunsun. Bizde samimiyetini görelim” dedi.

Sosyal medya üzerinden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’ye yapılan sözlü hakaretleri de anımsatan Hüseyin Cumalı, “Takım şu anda Play-Off’a kaldı. Zamanında sosyal medyadan hakaret edenler şimdi Başkan Ekrem Yüce ile Başkan Cevat Ekşi’den özür dilemeyi düşünüyor mu! Bu takım bir üst lige çıkarsa yine bu sosyal medyacılar iki başkandan özür dileyecek mi! Başkan Cevat Ekşi ile yönetiminin başarısız olması için bu kentte çanak tutanlar var. Takımın yenilmesini isteyenler var. Bunlar özür dileyecek mi” diye sordu.